Eladás Építési telek, Pandeglang, Banten, Indonézia, Jl Panimbang, Tanjung Lesung

Eladás - Cod. 42581

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 32219 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Kereskedelmi célú dombos telek, gyönyörű strand és óceánra néző közelében eladó.


A terület a Tanjung Lesung különleges gazdasági övezetben [Bahasa Indonesia: Kawasan Ekonomi Eksklusif (KEK) Tanjung Lesung] található, a helyszín a Tanjung Lesung Resort közelében található, Banten, Indonézia.

Tanjung Lesung mintegy 170 kilométerre délnyugatra fekszik Jakartától Banten tartományban, és 1500 hektárnyi érintetlen félszigetet foglal el, amely az Indiai-óceán felé néz. Dzsakartából fizetős úton megközelíthető 3,5 óra alatt.

A Tanjung Lesung egy első osztályú nemzetközi üdülőhely, amely Balit Velencével ötvözi. Vízi utak és csatornák kötik össze a szállodákat, társasházakat és apartmanokat fehér homokos strandokkal, vitorlázó-, búvár- és strandklubokkal, valamint a velencei stílusú városközponttal. A további fejlesztések közé tartozik több mint 1000 vízparti rezidencia és egy bajnoki golfpálya, amelyet golfra néző házak veszik körül.

A Tanjung Lesungtól 20 km-re található új repülőtértől jelentős javulást várnak a megközelíthetőségben, és egy új fizetős út javítja majd a kapcsolatot Jakartával. A fejlesztés során lesz egy leszállópálya, amely a rövid, 40 perces repülőútra lévő Halim Perdana Kusuma repülőtérről induló charterjáratokat fogad majd.

A Tanjung Lesung fejlesztése már megkezdődött, és jelenleg 2 üdülőhely és szálloda összesen 150 bungalót kínál 300 szobával és tárgyalótermekkel. Egy vitorlás- és strandklub már működik, és számos vízi sportot kínál (snorkeling, búvárkodás, jet-ski stb.). A golfozók használhatják az óceánra néző távot.

A föld az indonéz Tanjung Lesung különleges gazdasági övezetében (SEZ) található

Az indonéz SEZ alapkoncepciója azon területek előkészítése, amelyek elérhetőek a globális piachoz (a tengeri kikötőhöz és/vagy repülőtérhez való hozzáférés). A területeket úgy alakították ki, hogy maximalizálják az ipari tevékenységeket, az exportot, az importot és más kapcsolódó, magas gazdasági értékű tevékenységeket. Ezen túlmenően a térségek bizonyos lehetőségeket és ösztönzőket is kapnak a közeli országok versenyképességének növelése érdekében. Várhatóan a versenyképesség növekedése és az ösztönzők is vonzzák majd a befektetőket a régióba.

Kérjük, tekintse meg az Indonéz Köztársaság Különleges Gazdasági Övezetek Nemzeti Tanácsának weboldalát
https://kek.go.id/kawasan/KEK-Tanjung-Lesung

ÜZLETI ÉS BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEK A TANJUNG LESUNG SEZ TURISZTIKAI RÉGIÓBAN

1. Szállás és MICE (találkozó, ösztönző program, kongresszus és kiállítás): exkluzív tengerparti üdülővillák, exkluzív lakóvillák, exkluzív tengerparti szálloda, otthoni nyugdíj és MICE létesítmények
2. Ételek és italok: étterem, bár és kávézó
3. Szórakozás és kikapcsolódás: bevásárlónegyed, vidámparkok/temaparkok, tengerparti park, jövőbeli kereskedelmi fejlesztés, golfpálya, gyógyfürdő/fiatalító létesítmények
4. Kalandos turizmus: tanösvény, szabadtéri kaland, ökoturizmus és sport/vízisport lehetőségek, búvártúra
5. Művészet: Kreatív és előadóművészeti és zenei tevékenységek, kulturális látnivalók, ajándéktárgyak helyszíne
6. Oktatás: Turisztikai Képzési és Oktatási Központ, Turisztikai Iskola/Egyetem
7. Támogató infrastruktúra: Marinas & Marine Center, regionális út, benzinkút (SPBU)

A föld a családom tulajdona.

Terület: 32 291 m² (3,2 Ha)
Helyszín: Jl. Panimbang, Tanjung Lesung, Pandeglang, Banten
Freehold: 2 Books of SHM (1 tulajdonos)
Bejárati szélesség az út felől: 110 méter
Ár: 700 000 IDR / m2

A telek nyugati oldala szomszédos azzal a telekkel, amelyen jelenleg egy szingapúri befektető tulajdonában lévő társasház építése folyik.

Eastside a Blue Ocean Homestay mellett

A Serang-Panimbang fizetős út még építés alatt áll. 3 szekciója van. Az 1. szakasz 2021 októbere óta működik. A 2. és a 3. szakasz fejlesztés alatt áll. Az összes szakaszt 2023 júniusában üzembe helyezik.

Ezen a fizetős úton az út Jakartából erre a helyre 3 órát vesz igénybe. A földárak bizonyosan növekedni fognak abban az időben.

Professzionális ingatlanközvetítők jelentkezését várjuk.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB