Eladás Parti nyaraló, Ubud, Bali, Indonézia, Pering, Blahbatuh, Gianyar, Bali, Indonesien

Eladás - Cod. 36129

  • Tipus: Parti nyaraló
  • Terület: 4400 m²
  • Szobák száma: 20
  • Emelet: 1

Tisztelt Vásárló, Tisztelt Vásárló,
a kölni barátom által megbízott barátom, aki 20 éve Baliban él, keresni akarok egy vevőtől, aki a 2001-2004 között épített ingatlanért jutalékot nem fizet. Az ingatlan egy dombon található, körülbelül 250 méterre, megszakítás nélkül kilátással a tengerre, mintegy 15 km-re Sanur felé Padang-öböl.

Az eladás korhatár miatt történik. Az eladó 80 éves, és csökkenteni kíván. Az ingatlan három összekapcsolt részből áll,

Saba I - III, melyet külön is értékesíthetünk.


Saba I Villa kb. 2000 m2-es trópusi kertkel, híddal, szökőkúttal, templomokkal rendelkező halastavak. Kerti bungaló (72 nm), kisméretű iroda raktárral, személyzeti ház, kutyakennel, saját internet kapcsolat. A villa kétszintes. Felső szinten egy nappali, kb. 30 négyzetméteres káddal, zuhanyzóval, WC-vel és két erkéllyel. Egy erkélye pavilonnal és kilátással a tengerre a Nusa Lembongan és a Nusa Penida szigeteire. Paterre, egy nappali kb. 30 nm-es. Nagy, félig nyitott fürdőszoba (kb. 25 négyzetméter), WC-vel, zuhanyzóval és káddal. hozzávetőlegesen 100 nm-es loggia konyha és úszómedencével a tenger mellett 2.5. 12 méteres és oldalirányban nagy pavilon.
Ár: 490 000.-


Saba II Saba I mellett, fal által elválasztva. Egy nagy bungaló, kb. 40 négyzetméter, teilunterkellert, Varanda, kis medence zuhanyzóval, 2 bungaló, kb. 30 négyzetméter WC-vel, zuhanyzó, AC. Antik fából készült pavilon konyha és ülőke. Nagy szökőkút halastavakkal, raktárhelyiséggel, személyzeti házzal, templommal. Kilátás nyílik a tengerre. Földterület kb. 750 négyzetméter. Ár: € 195 000.-


Saba III
II. Saba mellett, fal által elválasztva. 8 bungaló, ugyanúgy, mint a két bungaló Saba II-ben. Nagy, teljes alagsori főépület (kb. 100 négyzetméter), konyha, étterem, tároló és TV-szoba. Az alagsorban (ablakos), bár és sportfelszerelés. A kertben nagy medence, gyermekmedencével és zuhanyzóval. 3 nagy kerti pavilon, 4 szökőkút halastóval és híddal. Sok kerti figurák, személyzeti ház, templomok, tengerre néző kilátás.
Ország kb. 1650 nm Ár: 330 000.-

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB